Değerli Öğrencilerimiz,

Ders kaydını tamamlayan öğrencilerimizin bu kayıtlarının danışmanları tarafından sistem üzerinden onaylanması, öğrencilerin eksiksiz ve doğru ders kaydı yapmış olduğu anlamına gelmemektedir. Öğrencinin ders seçimi ve kaydı ile ilgili tüm sorumluluğun kendisine ait olduğu ve ders kaydındaki eksiklik veya yanlışlıkların öğrencinin mezuniyetini etkileyebileceği unutulmamalıdır.

Yaşar Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 19. Maddesi uyarınca “Öğrencinin kayıt işlemlerindeki hata ve eksikliklerden öğrenci sorumludur.”

Dolayısıyla, Tüm öğrencilerimizin yapmış oldukları ders kayıtlarını, tabi oldukları müfredatı göz önünde bulundurarak bir kez daha kontrol etmeleri ve bir yanlışlık veya eksiklik tespit etmeleri halinde ekle-çıkar haftasında danışmanlarıyla iletişime geçerek bu yanlışlığı düzeltmeleri gerekmektedir.

Ayrıca ders kayıtlarıyla ilgili olarak öğrenciye sistem üzerinden mesajla veya e-mail yoluyla danışmanın bir uyarıda bulunması halinde, öğrenci tarafından bu uyarının dikkate alınarak ekle-çıkar haftasında mutlaka danışmanı ile iletişime geçmesi gerektiği önemle duyurulur.

Saygılarımızla,

Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü