2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVLARINA GİRECEK ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!!!

• Adalet Meslek Yüksekokulu Güz Dönemi final sınavları 02.01.2020 – 15.01.2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

• Öğrenciler final sınavlarına hangi sınıflarda gireceklerini sınav salonlarının girişlerine asılan listelerden değil, sadece sistem (course management system) üzerinden öğrenebileceklerdir.

• Final sınav saatleri bakımından ise sistem üzerinde görülen saatler değil, AMYO resmi internet sayfasında yayınlanan sınav programları duyurusunda belirtilen sınav saatleri geçerlidir !!!

•  Bu sebeple öğrenciler final sınavlarının gerçekleştirileceği tarih ve saatleri, öncelikle AMYO resmî internet sayfasında yayınlanan sınav programları duyurusundan öğrenmekle yükümlüdürler!!!

• AMYO resmi internet sayfasında duyurulan final sınavları programında ilan edilen sınav tarih ve saatlerinin dikkate alınması ile sınavın başlangıç saatinden en az on beş (15) dakika önce ilgili sınav salonunda hazır bulunulması öğrencinin sorumluluğunda olup, bu konuda hiçbir mazeret kabul edilmeyecektir.

Önemle bilgilerinize sunar, final sınavlarınızda başarılar dileriz.

Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü