ADALET MYO 1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE STAJ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Değerli Öğrencilerimiz,

Pandemi sürecinin hala devam ediyor oluşu ve bu süreçte öğrencilerimizin staj yerlerinde karşılaşabilecekleri riskler dikkate alınarak öğrencilerimize;

1. Zorunlu stajlarını staj yerinde fiilen yapmak
  2. Zorunlu staj yerine geçerli olmak üzere staj sorumlusunun belirleyeceği uygulamaya ilişkin bir konu hakkında ödev hazırlamak

seçenekleri arasında tercih hakkı tanınmasına karar verilmiştir.

Öğrencilerimiz tercihini duyuru ekinde yer alan AMYO STAJ TERCİH FORMU nun çıktısını alarak doldurup imzaladıktan sonra taratarak ya da fotoğrafını çekerek [email protected] e-posta adresine göndererek kullanacaklardır.

Tercih ile ilgili aşağıdaki kurallar geçerlidir:

1. Öğrencilerimiz staj yapacakları yeri kendileri belirlemekle yükümlüdürler.
  2. Öğrencilerimizin yaptıkları tercihten geri dönüş hakkı bulunmamaktadır.
  3. Tercihlerin e-posta yolu ile gönderim için son gün ve saat 16 Nisan Cuma 23:59’dur.
  4. Belirtilen gün ve saate kadar tercihlerini e-posta yoluyla bildirmeyen öğrencilerimizin “Zorunlu staj yerine geçerli olmak üzere staj sorumlusunun belirleyeceği uygulamaya ilişkin bir konu hakkında ödev hazırlamak.” tercihinde bulundukları kabul edilecektir.
  5. Belirtilen şekle uyulmadan tercih bildirimleri kabul edilmeyecek ve öğrenci tercihte bulunmamış sayılacaktır.

AMYO STAJ TERCİH FORMU